Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een eenvoudige en effectieve methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau.

Uit neurowetenschappelijke onderzoeken blijkt dat minder dan 5 procent van ons gedrag aangestuurd wordt vanuit onze bewuste brein, dus het gedrag waar we eerst over nadenken. De overige 95 procent van de tijd wordt ons leven beheerst door overtuigingen en gewoonten die in het onderbewustzijn zijn voorgeprogrammeerd. Dit zijn automatische programma’s, die vaak hun oorsprong hebben in onze vroege jeugd, waarop we geen bewuste invloed op uit kunnen oefenen. Het overkomt ons als het ware.

Op het moment dat we stress ervaren over een situatie of dat we bewust iets willen, maar dat we voortdurend weerstand ervaren, spanning voelen of onderliggende angsten opspelen, dan is onze bewuste geest niet synchroon met dat wat er in ons onderbewuste geest is opgeslagen. Zo weerhouden onze overtuigingen, angsten en gedragspatronen ons ervan het leven te leiden zoals we dat zouden willen.

Wil je dus echt iets veranderen, dan moet je in je onderbewuste zijn, daar zitten de wortels van deze belemmerende gedachten en overtuigingen. Door deze op te sporen en om te vormen naar overtuigingen die je juist wel ondersteunen, zal je weer vrijer en gebalanceerder in het leven komen te staan.

PSYCH-K ® is een proces dat deze onderbewuste programmering diep in ons systeem kan veranderen, zodat je bewuste en onderbewuste geest weer op één lijn komen. Op deze manier werken je onderbewuste en bewuste geest weer samen en zal je synchroniciteit gaan ervaren op die vlakken in je leven. De verandering die je hierdoor maakt is zeer krachtig en blijvend omdat het nu verankerd is op onderbewust niveau.

Hoe zou het zijn om ook jouw negatieve gedachten te herprogrammeren? Ga je mee op zoek naar wat hier de diepere onderliggende oorzaak van is?

Het enige wat jij hoeft te doen, is besluiten dat je wil veranderen!